being the perfect pet :)



1). Despre femeia Varsator:

Femeia Varsator este o "electrica": are capacitatea de a "electrocuta" pe oricine vine în contact direct cu ea. În limbaj obisnuit, se poate spune ca socheaza.

Imprevizibila, originala, dezinhibata, inteligenta, plina în permanenta de idei si gata sa inventeze orice - de la un ac de cusut mai rapid pâna la o ambarcatiune cosmica de tipul celor din Mahabharata (celebra epopee indiana) - femeia Varsator este femeia visurilor tuturor barbatilor care îsi doresc o relatie "exciting".

Are ochi foarte frumosi. Putini sunt cei ce o pot privi mai mult decât câteva fractiuni de secunda. Indiferent de culoarea lor, acesti ochi au ceva special în ei, lumina lor vine din alta galaxie si patrunde în foarte multe universuri.

Neglijenta vestimentara a femeii Varsator poate fi ea însasi cuceritoare prin combinatiile neasteptate de vechi si nou, de lucruri îmbracate la nimereala si lucruri cautate zile întregi pe la magazinele de lux, în combinatii adeseori neasteptate. Ele îi pot pune în valoare formele, indiferent daca are un corp mai subtire sau mai plinut.

Energia uraniana este una a înaltimilor si femeia Varsator nu merge decât catre în sus. Nu prea se fardeaza, dar, daca o va face, fardul poate fi strident sau dezarmant - culori tari, fosforescente, vizibile din avion. Este gata sa conduca o revolutie pentru binele omenirii sau este prima care foloseste obiecte electro-casnice inventate recent, deoarece ele o ajuta sa câstige timp.

Femeia Varsator are multe de facut, se misca mult, vorbeste mult, cunoaste multi oameni si, din neatentie, poate confunda foarte usor un prieten cu un posibil iubit sau invers. Mai ales aici sa fiti atenti, pentru ca este irezistibila! Daruieste cu usurinta daca este o fiinta elevata, sau pune mâna pentru totdeauna pe nefericitul care are curajul si rabdarea de a-i suporta toate tiraniile.

Paradoxul ca mod de viata: este singura filosofie a femeii-Varsator. Nicicand nu va conta daca acum spune ceva si peste doar cateva momente va spune altceva, total pe dos si totusi adevarat, demonstrabil! Jongleaza atat de usor cu ideile, cuvintele, starile si oamenii incat e un adevarat spectacol sa o privesti. Nu mai zic ce noroc sa o cunosti indeaproape… Dar, ca sa ajungi sa o descoperi de aproape va trebui sa stii cum sa vii pana la ea. Nu te va chema, nu-ti va pune bete in roate, te va provoca in felul ei prietenos, dar cu siguranta neobisnuit. Nu ai mai intalnit asa ceva, profita de ocazie!

Structura corporala:
Este inalta, cu o statura destul de impozanta. Are un aer boem, cuceritor. Alaturi de balante, sunt printre cele mai frumoase femei din zodiac. Este foarte greu sa faci un portret robot al acestei femei, fiecare dintre reprezentantele zodiei fiind foarte bine individualizate. Originale pana in varful unghiilor, vor evita sa arate ca toata lumea. Chiar daca maine modul lor de a se imbraca sau machia va deveni trend… Parul si-l poarta in fel si fel de coafuri adesea creatie proprie, machiajul este curajos chiar si atunci cand unele persoane ar prefera doar putina mascara, iar in alte dati se bazeaza pe naturalete chiar daca este un bal mascat. Toata viata i se pare un spectacol si adora sa se piarda printre personaje, incercand fel si fel de costume si de ipostaze in fiecare zi. Nu se teme sa incerce look-uri noi la cateva zile si nici sa combine elemente care la prima vedere nu s-ar potrivi deloc. E suficienta o privire ca sa iti dai seama ca acea femeie inalta cu trasaturi angelice, purtand o fusta ca a bunicii combinata cu o jacheta din piele si pantofiori ca ai lui Dorothy este Varsator.

Structura psihica:
Nu vei ajunge in mintea ei fortand-o. Fluturas, nu mai ai aripioare, domnul conte ti le-a retezat… Asta vei face daca te apropii prea mult de femeia-Varsator. Adora libertatea si orice o constrange va determina o lupta cu victorie sigura din partea ei. Spiritul liber, idealist, dornic de cunoastere permanenta nu se poate opri la idealuri marunte. Nicicand o slujba nu va deveni scopul vietii ei, la fel nicio relatie. Ea vrea sa salveze oamenirea, sa ii faca pe toti sa simta frumusetea intregului pe care ea il contempla cu ochiul liber. Nicicand femeia-varsator nu va ajunge sa nu vada padurea de copaci! Cu un suflet mare, capabil sa iubeasca omenirea in ansamblul ei, ea este daruita de la natura sa aduca bucurie si evolutie in viata tuturor celor pe care ii intalneste. Cu un simt psihologic absolut natural, cu o minte brici, care poate ajunge acolo unde nici tu nu stiai ca se poate, e capabila sa te aduca pe calea cea buna prin exemplul personal sau… chiar cu forta! E incapatanata cand stie ca are dreptate si multi ar vrea sa o considere conservatoare. Nu este… Salbatica si totusi atat de sensibila, este fenomenul in care contrariile se impaca perfect. Un deliciu sa o cunosti, o provocare sa o intelegi. Dar cu siguranta o vei vrea ca prietena pe viata. Si chiar iti va fi prietena pe viata daca i-ai aratat ca stii sa pretuiesti aceasta nobila relatie dintre oameni!
 
Viata amoroasa:
E un cocktail de trairi, dar nu pentru ea, ci pentru cel care ii este alaturi! Va fi incantata sa te poarte cu ea prin lume, sa priviti cu patru ochi minunile pe care ea le resimte in orice colt de viata decat sa va benoclati unul la altul cat e ziua de lunga. Apreciaza un tip inteligent, spiritual, cu simtul umorului si cu multa, multa imaginatie. Nu se va intreba asupra portofelului tau, dupa ce femei iti fug ochii, dar te va testa crunt cu privire la calitatile pe care ea le considera esentiale. Care? Nu se poate face un index, chiar si ea le schimba adesea. O vei convinge greu sa fii singurul barbat din viata ei. Nu, nu ma refer la aventurile din afara cuplului, ci la nevoia ei de a cunoaste oameni noi, de a se lasa admirata si de a admira. Nu o rupe de prietenii ei, o vei inchide intr-o colivie in care nici tu nu vei avea acces. Daca vei reusi sa o indrepti spre altar, tine-ti pumnii: se poate razgandi chiar si in fata preotului! Nu este genul care sa isi rezerve viata unei casnicii tipice, dar daca este pe placul tau si te iubeste, va accepta. Bineinteles ca iti va schimba cu totul viata: veti manca friptura la micul dejun, veti creste vreo 2 struti si pe birou vei gasi, macar din cand in cand, cate o pictura facuta cu degetele chiar pe lemnul care te-a costat atat.


Desi este o persoana loiala, poate fi in acelasi timp si detasata, din cauza pretului mic pe care il pune pe emotii.
A nu se intelege ca este o rebela fara cauza. Femeia Varsator se angajeaza in relatii de durata si ramane fidela, insa partenerul ei nu ar trebui sa faca greseala de a o restrictiona in vreun aspect. Femeia Varsator iubeste libertatea, prin urmare se va intoarce de fiecare data in bratele iubitului ei, ori de cate ori se va satura de "expeditii".

Visele ei sunt ceva mai diferite decat cele ale celorlalte reprezentante feminine ale zodiacului. Poate fi asemanata cu un fluture care se aseaza pe multe flori, fara a apartine insa vreuneia. Isi iubeste libertatea, iar daca partenerul ei va intelege acest lucru, il va iubi si mai mult, insa daca se va simti limitata, dragostea ei va avea granite. Pasiunea nu este una dintre caracteristicile principale ale femeii Varsator, deoarece ea stie sa iubeasca subtil si liber. Simte intens, insa prefera aparentele platonice.

Pretuieste mai mult pozitia sociala si puterea decat banii. Este o foarte buna gazda, careia ii place sa gazduiasca petreceri si sa-si intretina oaspetii. O conversatie cu o femeie Varsator va fi intotdeauna o placere, mai ales ca este sustinuta si de manierele ei placute. Gandirea ei este imprevizibila, ceea ce o face cateodata greu de urmarit. Femeia Varsator traieste in prezent, dar asta nu o fereste de nostalgiile legate de trecut sau de entuziasmul legat de viitor.

In rolul de mama, femeia Varsator este iubitoare si protectoare. La inceput se va obisnui mai greu cu ideea, insa odata intrata in rol, nimic nu o va mai face sa isi schimbe parerea. Chiar daca nu reuseste sa isi exprime dragostea in cuvinte si prin imbratisari, va fi o mama atenta la nevoile si problemele copiilor ei, fara a-i sufoca cu nevoia ei de protectie.

Femeia Varsator in dragoste

Femeia Varsator se va indragosti de un barbat care va fi corect si onest, nu numai cu cei din jur, dar si cu sine insusi. Ea nu isi va impune parerile sau gandirea cu forta. Partenerul ei de viata are libertatea de a-si stabili propriile reguli, insa trebuie sa se asigure ca va trai dupa ele.

In viata amoroasa, va avea incredere in partenerul ei si nu se va indoi de actiunile lui. Nu il va deranja cu accese de gelozie sau de posesivitate. Increderea ei nu vine din faptul ca ar fi o persoana superficiala, din contra. Inainte de a se angaja in aceasta relatie, a avut deja de nenumarate ori ocazia de a-l privi sub microscop.

Numai dupa ce se va convinge de integritatea lui va face urmatorul pas. Daca acesta ii va fi necredincios, femeia Varsator nu va uita prea curand aceasta dezamagire. Pe de alta parte, ea functioneaza pe principiul "ochii care nu se vad se uita". Este bine ca partenerul sa evite o legatura la distanta. In cazul in care relatia se va clatina, ea va fi prima care va renunta la ea, chiar daca nu ii va fi usor.

2). Cum seduci femeia Varsator:

Daca va transforma în secretarul primului congres de parapsihologie, acceptati fara nici un fel de împotrivire, pentru ca acela va fi un congres international si cineva trebuie sa se sacrifice ca s-o ajute. Dovediti-i ca traiti la temperaturi înalte si ca aveti conceptii progresiste. Femeii Varsator nu-i plac barbatii fara initiativa si priponiti de conservatorismul parintilor sau de convenientele rasuflate ale epocii.

Visati înaintea femeii Varsator la o alta umanitate, vorbiti-i despre sistemele solare din galaxiile vecine si trageti o raita pe la diverse firme. Va va admira uluita si se va îndragosti brusc de dvs. la vederea primului aspirator care scoate singur covorul în curte, sau vazând ca exista alimente care se gatesc la simpla noastra comanda verbala.

Ajungeti apoi, ca din întâmplare, la un prieten care tocmai îsi aniverseaza ziua de nastere. Va fi fericita ca are cu cine discuta despre noile schimbari planetare si despre telepatie. Îi plac prietenii si prieteniile - are o sumedenie dar niciodata timp pentru ele. A iubi o femeie Varsator este un mare act de curaj, pentru ca veti iubi, în realitate, o jumatate de glob!

Eventual, atunci când femeia Varsator este împlinita erotic, spuneti-i ca va intereseaza o noua directie estetica în pictura contemporana sau întemeierea unui asezamânt de binefacere. O femeie Varsator mai putin evoluata va fi gata sa se ofere pe post de secretara. O femeie Varsator mai elevata va avea un proiect amplu dar, totodata, va da la iveala toate farmecele ei feminine si va începe cu o frenetica revolutie amoroasa în care este bine sa-i tineti isonul pâna la capat.

Imaginatia femeii Varsator nu cunoaste limite si rafinamentul ei erotic nu accepta nici o împotrivire. Relatiile ei merg dupa formula "totul sau nimic"!
***
Femeia Varsator

Esti o fire independenta, care nu tine cont de chestiunile traditionaliste si de "moda veche". Nu prea te innebunesti dupa relatiile de lunga durata, pentru ca simti nevoia sa fii libera. Iti place sa oferi pasiune, dar intotdeauna te concentrezi mai mult asupra prezentului si mai putin asupra viitorului.

Desi esti foarte creativa, iti exprimi sentimentele cu mare greutate. Cand te hotarasti sa te asezi la casa ta, stii foarte bine ca o vei face pentru tot restul vietii. De cele mai multe ori, incepi o relatie amoroasa cu un barbat care ti-a fost amic o perioada lunga de timp.

Nu suporti monotonia si de aceea nu ai putea fi implicata intr-o relatie in care plictiseala sta "la loc de cinste". Unele reprezentante ale acestui semn zodiacal se implica si in alte relatii, pe langa cea oficiala.

Partenerul perfect pentru tine? Unul extrovertit, cu idei neconventionale (cum sunt si ale tale), din toate punctele de vedere. Un Einstein foarte sufletist ar fi perfect pentru tine.     

Esti draguta, amabila, foarte prietenoasa, iar ratiunea este atotstapanitoarea caracterului tau. Stii foarte bine cum sa iti cresti copiii, acordandu-le libertate si intelegere.

Stii cum sa te distrezi si esti mult mai atrasa de compania barbatilor decat de cea a femeilor. Mereu ai nevoie sa fii admirata, indeosebi in ceea ce priveste corpul tau. Uneori esti cicalitoare, irascibila si cheltuitoare, dar in general foarte simpatica si agreabila, o companie placuta, loiala si interesanta.

Deseori ai impresia ca ideea ta este cea mai buna si vrei ca toti cei din jur sa fie de acord cu tine. Iti place sa interactionezi cu oameni, cu foarte multi oameni si sa te implici in actiuni care militeaza pentru cauze nobile.

Fiind reprezentanta unui semn de aer, tinzi sa te apropii de partea sexuala a vietii tale via inteligenta partenerului. Daca reusesti sa discuti despre gandurile tale cu partenerul tau si in pat, vei fi foarte incantata. 

Esti atrasa de parteneri care gandesc si arata mai putin conventional, chiar ciudat. Iti place sa experimentezi, dar exista si momente in care simti nevoia sa fii singura pentru a-ti incarca bateriile... pentru a o lua de la capat.

Compatibilitatile amoroase si sexuale ale femeii in zodia varsator

Barbatul taur

O relatie cu o femeie in zodia varsator poate fi o aventura pentru acest barbat... Aveti de invatat foarte multe unul de la celalalt, aveti idei asemanatoare si impartasiti teluri comune. El va gasi independenta ta foarte atractiva si va veti indragosti imediat. Relatia poate duce la o casnicie fericita. El trebuie sa iti arate ca te apreciaza, iar daca renunta si la iesirile pline de dramatism, totul va fi perfect.

O relatie intre un Varsator si un Taur este de la bun inceput sub auspicii favorabile, ambii nativi avand idealuri si moduri de gandire apropiate. Fiecare va avea multe de invatat de la celalalt, atat in ce priveste relatiile umane cotidiene, cat si in legatura cu sexul. Aceasta combinatie de zodii este una in care relatiile, fie ele pe termen lung sau de scurta durata, vor fi pline de satisfactii. Este foarte posibil sa se indragosteasca rapid, aproape fara sa isi dea seama. Taurii sunt seriosi si senzuali, iar o relatie intre ei si Varsatori  se va transforma cu usurinta intr-o prietenie foarte solida si care va dura mult timp dupa ce atractia sexuala a incetat, in cazul in care se va intampla. O relatie pe termen lung se va concretiza aproape sigur intr-o casnicie.

Casnicia cu femeia Varsator
Inainte sa devina mama, iubita ta Varsatoare trebuie sa devina sotie si ca sa devina sotie trebuie sa o convingi ca o casnicie nu e sinonima cu Alcatrazul, nu e o inchisoare de maxima securitate. Ea nu se va prea grabi la altar, caci nu vrea sa te accepte de sot pina nu te-a cintarit, masurat, catalogat, testat si n-a aflat exact din ce material esti facut.
Parerile prietenilor si rudelor nu vor face doi bani pentru ea, desi ii va intreba probabil ce cred despre tine, din pura curiozitate. Presupunind ca ai trecut toate testele, casnicia cu o Varsatoare poate fi derutanta. Va asculta amabila cind ii dai sfaturi, dar firea ei o va impiedica sa urmeze indrumarile explicite.
Nu poate sa respecte reteta de tort de bezea, asa cum e incapabila sa parcheze masina acolo unde i-ai spus tu. Ceva in mintea ei o face mereu sa fie convinsa ca o mica modificare va imbunatati lucrurile. Are o permanenta nevoie sa experimenteze noi metode de a face cafeaua, de a-si umple stiloul, de a-si lega sireturile la bocanci sau de a traversa strada.
Va purta un pulover intors pe dos, isi va amesteca coniacul cu lapte, va aranja florile intr-un acvariu, isi va clati parul cu after-shave sau va aranja o mica gradina cu pietre si paraias pe biroul tau de lucru. N-o intreba de ce. Nici ea nu stie. Lungimea ei de unda o constituie originalul si neobisnuitul, atata tot. Fiindca e atat de impersonala, nu-i va veni deloc usor sa-si exprime verbal sentimentele, dar o data ce a gasit partenerul potrivit, casnicia nativei e de obicei un model de fericire.
Pentru nativa, granita dintre iubire si prietenie e aproape inexistenta. Cantecele de amor despre oameni care nu au ochi decat unul pentru altul i se par stupide. Lumea e plina de atitea miracole incit i se pare o timpenie ca doua perechi de ochi sa piarda vremea holbindu-se unii la altii. Te va lasa bucuroasa sa o iei de mina si sa mergi alaturi de ea in timp ce ea priveste incintata si fericita rasaritul de soare, o masina veche, calul laptarului, un container galben de gunoi, o bufnita impaiata sau un balon rosu ramas agatat de clopotnita bisericii.
Dar nu-i distrage atentia cu prea multa intimitate. Las-o sa hoinareasca singura prin lumea ei miraculoasa atunci cind asta vrea si ea nu te va lua niciodata la intrebari despre serile petrecute cu baietii.
Cele mai rapide metode de a scapa de ea sint sa dai dovada de gelozie, posesivitate sau bigotism, sa fii critic, obtuz sau ultraconservator. In plus, va trebui sa-i placi prietenii, care sint de toate marimile, felurile si culorile.
Uneori are momente bruste de inspiratie, iar intuitia ei e remarcabila. Rationamentul ei poate ca nu pare solid si practic la inceput, pentru ca ea vede cu luni si ani inainte. Varsatoarea locuieste in ziua de miine si poti vizita acel tarim doar prin intermediul ei. Ce spune se va adeveri, indiferent de intirzieri sau obstacole. Cred ca, la urma urmelor, asta e cel mai deosebit lucru la femeia din Varsator. E putin vrajitoare.
Inainte de a va lega de Femeia-Varsator trebuie sa va amintiti un singur lucru: ca si in iubire ca in tot ceea ce face, ea este un paradox. Ca orice nativ dintr-un semn fix este credincioasa in iubire dar niciodata total, pentru ca are gradul de detasare si acea lipsa de emotivitate a semnelor de aer. Singurul mod de a intretine o relatie fericita cu ea este de a-i lasa libertatea de a-si manifesta multele ei interese, de a o lasa sa-si poarte triumfatoare stindardul independentei.
Ea nu va apartine niciodata total partenerului, pentru ca ea apartine tuturor si nimanui, sau doar ei insesi. Este destul de practica fara ca banii sa devina primul ei considerent, ci aproape intotdeauna primeaza realizarea pe plan profesional sau intelectual. Si la un barbat va aprecia mai mult altruismul, capacitatea de a-si darui semenilor rezultatele muncii lui ca si sentimentele, mai mult decat realizarea strict materiala conform propriului ei cod etic atat de neasteptat pentru ceilalti, pentru ca difera foarte mult de codurile unanim acceptate, dar singurul caruia femeia – varsator ii ramine consecventa.
Pasiunea nu este punctul ei forte, ci doar o latura a comuniunii care trebuie sa fie, in primul rand, spirituala, ca singura care nu ingradeste spiritul si dreptul la libertate al fiecaruia. Femeia – Varsator este partenera ideala pentru oricare barbat care s-a decis sa aleaga o cariera politica, stiintifica sau viata publica. Este inteligenta, spirituala, sociabila, sclipitoare dar si taioasa, se adapteaza foarte usor la orice mediu social, manuind cu mare pricepere arta conversatiei.
Departe de a fi sentimentala, cu o forta morala rara la femei in general, nu va ierta niciodata infidelitatea partenerului desi nu este genul suspicios si nu are gelozii nemotivate ca leoaicele, de exemplu si nici posesiunea femeilor – scorpion. Ca in cazul oricarui nativ influentat de Uranus uita destul de repede toate legaturile sentimentale de care se rupe usor, orice poveste incheiata este aproape la fel de repede si uitata, cu o singura exceptie: prima iubire care ramane intotdeauna pe primul loc la capitolul sentimental.
Femeia-Varsator se implica numai foarte rar, chiar accidental in relatii extraconjugale, din care isi revine foarte repede, pentru ca nu are pasiuni de durata si nici melancolii inutile. Ea trezeste insa pasiuni prin farmec, inteligenta si mister, nu este genul sexy, ci ceea ce barbatii numesc “o femeie interesanta” sau genul “femeie – desteapta”, de o eleganta cautata, uneori sofisticata, inteligenta, in orice caz misterioasa. In general este rezervata, chiar timida, alteori de o volubilitate debordanta, vorbeste tot timpul sarind de la una la alta, conversatia ei rareori urmareste firul logic, sau cand vorbeste, mintea ii zboara in alta parte si in momentul cel mai neasteptat va pune probabil o intrebare fara nici o legatura cu subiectul discutiei sau te trezesti cu intrebarea cea mai neasteptata.
Cum planeta Uranus guverneaza viitorul, femeile – varsator sunt mame innascute pentru cel putin doua motive: copiii reprezinta intr-un fel viitorul materializat si pentru ca ei apar in viitorul care este spatiul ei temporal.
Educatia copiilor este foarte importanta pentru ele, dar o fac intr-un mod foarte personal, lasand copilului o foarte mare libertate de actiune si de manifestare, in ideea ca fiecare individ trebuie sa-si manifeste libertatea in masura in care aceasta nu pricinuieste nici un rau celor din jur, si dovedesc o consecventa a individului fata de el insusi, care este pentru ea suprema virtute morala. Desi isi iubesc foarte mult copiii, au tendinta de a-i lasa sa se descurce singuri, mai mult decat de a-i proteja.
Le inoculeaza de mici principiul pe care mama – varsator il considera singurul valoros in viata: de a fi corect si consecvent cu tine insuti, in orice moment. Ea este ambitioasa si incapatanata intr-un fel aparte: spune ca tine si face ca ea. Poate fi o partenera tandra si devotata dar fara ca sotul sa devina vreodata singura ei preocupare, nu este posesiva sau exclusivista nici in situatiile cele mai… romantice. Ca la orice varsator, limita intre iubire si afectiune aproape nu exista, in orice caz prietenia este cea care dureaza si… primeaza.

Femeia – Varsator traieste undeva intr-un viitor nedefinit, se bazeaza aproape exclusiv pe propria intuitie, desi nu pare foarte practica, ea “vede” intotdeauna putin mai departe si isi traieste viata ei adevarata intr-un maine, care o face enigmatica si misterioasa, ca un lucru pe care nu poti sa-l atingi, deci cu atat mai mult dorit.